Nieuws

Trainingstijden

Velen van jullie zijn waarschijnlijk nog in vakantiesferen. Het nieuwe volleybalseizoen komt er echter weer aan. De eerste training van het nieuwe seizoen is op dinsdag 4 september. Dit zijn de trainingstijden:

Arnold van Veenendaaltoernooi

Vrijdag, 22 juni 2018 is het weer zover! Het gezellige volleybaltoernooi in de Oosterbliek vanaf 19.00 uur. Vernoemd naar de overleden nestor van onze vereniging De Meteoor, Arnold van Veenendaal. Als iemand mensen enthousiast kon krijgen voor een leuk potje volleybal, was het Arnold wel. Wij zetten dat voort. Dus scharrel je vrienden op, nodig de straat uit om een gezellig team te formeren. Mocht dat niet lukken omdat je vrienden net op vakantie zijn en je in je alleenstaande villa niet aan een straat woont, dan kun je natuurlijk altijd nog een beroep doen op je familie. Kortom, het moet toch wel gek lopen, wil je dit evenement aan je voorbij laten gaan. En je weet het, de 1 e prijs is leuk, maar die troostprijs........

De Meteoor zoekt heren voor een nieuw heren-2 team

Een fanatiek Jongens A team gaat volgend seizoen verder als Heren 2 team. Om dit waar te maken is er vraag naar heren die van volleybal houden, volleybal willen oefenen, fanatiek zijn en natuurlijk in een gezellige sfeer willen volleyballen. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van dit gloednieuwe team, neem dan zeker contact op via toernooi@de-meteoor.nl

De Meteoor en Rabobank Clubkas

Wij doen mee met de Rabobank Clubkas Campagne!

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 100.000 euro beschikbaar voor clubs uit de omgeving! Ook wij doen mee om een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Hier hebben we jouw hulp bij nodig!

Resultaten grote club actie

De opbrengst van de Grote Club Actie bedroeg dit jaar bijna duizend Euro. Alle lotenkopers en verkopers van harte bedankt voor jullie inzet! Er zijn twee prijzen gevallen in de reeks lotnummers die De Meteoor heeft uitgegeven.

Kijk even na of je lotnummer 0184129 in je bezit hebt. Dan heb je een waardebon van Greetz gewonnen. Heb je lotnummer 0184144, dan heb je een Webprint fotoboek gewonnen. Prijswinnaars, van harte gefeliciteerd met deze prijzen!

Pagina's